Υπηρεσιες

Υπηρεσιες καθαριστηριου

Στο καθαριστήριο Clean Dry & Laundry σας προσφέρουμε:

  • Άοσμο στεγνό καθάρισμα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, με υλικά καθαρισμού άριστης ποιότητας φιλικά προς το περιβάλλον,
  • Υγρό καθάρισμα με υλικά καθαρισμού άριστης ποιότητας

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, καθώς και των δερμάτινων ειδών ώστε να διατηρούνται καθαρά και λαμπερά σαν καινούρια!

Υπηρεσιες σιδερωτηριου

Στο καθαριστήριο Clean Dry & Laundry σας παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικού σιδερωτηρίου με επαγγελματικές πρέσες, επαγγελματικά σίδερα καθώς και κούκλα φινιρίσματος. Με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και  με την 40ετη πείρα στον χώρο του επαγγελματικού σιδερωτηρίου και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιοτεχνίες ρούχων σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον καλύτερο χρόνο παράδοσης σε πολύ προσιτές τιμές με παραλαβή – παράδοση στον χώρο σας.

Κουμπι - κουμποτρυπα

Στο καθαριστήριο Clean Dry & Laundry τοποθετούμε κουμπί  και τρουκς  σε όλα τα είδη ρούχων για τις ανάγκες κάθε πελάτη καθώς έχουμε πλήρη εξειδίκευση στην απλή κουμπότρυπα και κουμπότρυπα κεφαλής  καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες της επεξεργασίας ρούχων.

Καθαρισμος χαλιων

Στο καθαριστήριο Clean Dry & Laundry σας παρέχουμε υπηρεσίες υγρού και στεγνού καθαρισμού χαλιών με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το καθαριστήριο μας παρέχει την παραλαβή και την παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας. Επίσης, σας παρέχουμε υπηρεσίες φύλαξης των χαλιών σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την φροντίδα των χαλιών σας. Η υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης καθώς και η υπηρεσία φύλαξης των χαλιών σας  είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!