Προφιλ

Η φιλοσοφία και η ευθύνη μας είναι να περιλαμβάνετε τα ρούχα σας καθαρά σαν καινούρια.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κλειστού τύπου.

ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των καθαριστηρίων, παρέχοντας υπηρεσίες αρίστης ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Με σκοπό τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - αποτελέσματος - τιμής και έχοντας, πάντα, ως προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ενημερωνόμαστε  για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στην τεχνολογία του μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και των υλικών. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων, αποκλειστικά από καταξιωμένες στο χώρο τους εταιρείες  των οποίων τα υλικά, σε τομείς όπως η καθαριότητα, η υγιεινή και η οικολογία, πληρούν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτούμενες προδιαγραφές, παγκοσμίως.

Παράλληλα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την απόλυτη φροντίδα των ενδυμάτων, των υφασμάτων και δερμάτινων ειδών σας, για να τα απολαμβάνετε πάντα καθαρά και λαμπερά! Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια!